A MAG nem csak egy könyv, nem csak néhány videóanyag. A MAG oktatás egy új módszertani megközelítés.
Aki a MAG-ból a MAG módszertan szerint tanít, népszerűbb lehet a diákjai körében és egy teljesen új színt vihet a hétköznapi órák hangulatába.
Mi a MAG módszertan lényege?
A könyv mellett a honlapon rendelkezésre álló videóanyag mellett lehetővé tettük (folyamatosan bővítjük) az adott technológiához kapcsolódó fázisfotókat is tartalmazó receptek elérést.
Igaz, ezek nem profi séfek által íródtak, de arra alkalmasak, hogy az adott technológiát ételeken keresztül is bemutassuk, megvizsgáljuk.
Módszerünk lényege, hogy az adott technológia tanításánál, konkrét recepteket kielemezve taníthassunk. Megnézhetjük, hogy a recept feltöltője helyesen alkalmazta a technológiát vagy sem. Jól írta le azt? Amennyiben nem, mit rontott el?
TANÍTSUNK SAJÁT RECEPTEK ALAPJÁN!
Készíts fázisfotós recepteket, küld el nekünk itt (Cookpad link) és a TE receptedet is feltesszük az adott technológiához, így a saját recepteden keresztül taníthatod diákjaidat, és nem kell diktálnod az órákon!