Ajánlások

“A MAG egy olyan kiadvány, amely átfogóan tartalmazza az ételkészítés és az éttermi cukrászat technológiáit. Nem tartalmaz sem többet, sem kevesebbet a szükségesnél. Ajánljuk tanulóinknak és mindenkinek, aki szeretné elsajátítani az ételkészítés alapjait.”

Mayer Gyula

Séf Iskola igazgatója

“Nagy érdeklődéssel olvastam el a legfrissebb technológiákat is tartalmazó könyveteket.

Örülök, hogy belevágtatok, mert hiányt pótolnak az ötletek és a konkrét megoldások. A hagyományos, kőbe vésett és jól bevált megoldásoktól az újszerű legmodernebb konyhaművészeti technológiákig mindenre kitér a könyv.


A tanulók és végzett szakemberek is jól hasznosíthatják a különböző táblázatokat és a fejezetek végén adott tanácsokat. Eddigi szakmai munkámban eddig négy technológia könyvből tudtam dolgozni. Örömmel forgatom az ötödiket is.


Remélem, sokan alkalmazzák a könyvben található igényes szakmai útmutatókat saját maguk, munkatársaik, tanulóik és gasztronómiánk fejlesztésére.”

Várhelyi Miklós

Venesz-díjas mesterszakács