Események

IMG_5278

2019. május 13.

Gasztro Expo

Lehetőséget kaptunk a Gsztro Expo rendezvényen való megjelenésre az Étrend Egyesület jóvoltából.

Ez úton is köszönjük a lehetőséget!

Esemény weblapja

2019. március 23.

Magyarország Étele Verseny

A szervezőitől kaptunk meghívást, hogy megjelenhet rendezvényükön a MAG. A verseny ideje alatt egy rövid bemutatót is tartottunk, amelynek keretében Kocsonya Kálmán (szerző) válaszolt Varga Zoltánnak (szakmai vezető) a MAG születésével kapcsolatos kérdésérire. A helyszínre látogatóknak lehetősége volt a könyv megvásárlására és dedikálására is. Köszönjük a meghívást a szervezőknek.

“A Magyarország Étele verseny szervezőitől kaptunk meghívást, hogy jelenjen meg a versenyen a MAG. A verseny ideje alatt egy rövid bemutatót is tartottunk amelynek keretében Kocsonya Kálmán (szerző) válaszolt Varga Zoltánnak (szakmai vezető) a MAG születésével kapcsolatos kérdésérire. A helyszínre látogatóknak lehetősége volt a könyv megvásárlására és dedikálására is. Köszönjük a meghívást a szervezőknek.”

Facebookon

Magyarország étele

2019. március 22.

Nemzetközi Ifjúsági Gasztronómiai Verseny

Lehetőséget kaptunk a Nemzetközi Ifjúsági Gasztronómiai Versenyen való megjelenésre, ahol találkozhattunk szakemberekkel, szaktanárokkal és tanulókkal is egyaránt. Sokan gratuláltak a MAG-hoz. Egy rimaszombati iskola vezetője is örömmel kiáltott fel, hogy „Ilyen könyvünk nekünk is van!”.

A helyszínen eladott könyvek árából 9000 Ft-ot ajánlottunk fel a Gundel Alapítvány részére, így támogathattuk a verseny szervezését.

Facebookon

2019. március 14.

Szakma Sztár Fesztivál

A szakács szakma legjobb tanulói mérték össze tudásukat a Hungexpo területén megrendezett Szakma Kiváló Tanulója Verseny keretében.

A MAG csapata a legjobb három helyezettet ajándékkönyvvel jutalmazta.

Gratulálunk sikereikhez!

Esemény weblapja

www.szakmasztar.hu

2019. február 21.

Könyvbemutató a Magyar Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeumban

Kiss Imre igazgató úr hívott meg minket, hogy tartsunk nála egy MAG könyvbemutatót. A rendezvényen a civil és szakmabeli érdeklődők mellett a szaksajtó is képviseltette magát, amelynek köszönhetően a rendezvényt követő pár napban nagy sajtóvisszhangot kaptunk.