Tartalomhoz
-
Előkészítjük a szükséges nyersanyagokat, eszközöket.
-
A fazékba kevés zsiradékot teszünk.
-
Hozzáadjuk az aprított csirkecombot.
-
Sózzuk.
-
Borsozzuk.
-
Átforgatjuk.
-
Hozzáadjuk a fokhagymát.
-
Babérlevelet adunk hozzá.
-
-
Lilahagymát adunk hozzá.
-
Átkeverjük.
-
Olajbogyót adunk hozzá.
-
Hozzáadjuk a kockára vágott paradicsomot.
-
Átkeverjük.
-
Alaplével felöntjük.
-
Megkezdjük a kártus készítését.
-
Levágjuk az edény átmérőjének megfelelő méretre.
-
Közepére lyukat vágunk.
-
Kiterítjük.
-
Vajazzuk.
-
-
Ráhelyezzük az edényre.
-
Óvatosan belenyomjuk az edénybe.
-
Ráfektetük az edény aljában lévő anyagokra.
-
Készre pároljuk az ételt.