– Konfitálás (Kacsacomb) Előkészítjük a szükséges nyersanyagokat, eszközöket. Sóval szórjuk a combokat. A besózott combokat tálra helyezzük. Folpakkal lezárjuk. Hűtőben pácoljuk 24 órát. Felmelegítjük a zsírt. A fóliát eltávolítjuk. Felitatjuk a húslét és letöröljük a fűszereket. Bőrével lefelé az edény aljába helyezzük a combokat. Olvasztott zsírral felöntjük, hogy a zsiradék teljesenellepje a combokat. Fedővel lefedjük. Előmelegített sütőbe helyezzük, 130 °C-on 30 percet, majd 120 °C-on 2,5-3 órát sütjük. Kihülés után a kacsacombokat kivesszük a zsírból egy edénybe, amelynek az aljára dermedt zsírt helyeztünk. Az edényt felömtjük zsiradékkal. A combok elfedéséig öntjük a zsiradékot. A zsiradékot dermesztjük, felhasználásig hűtőben tároljuk.