Tartalomhoz
-
Előkészítjük a szükséges nyersanyagokat, eszközöket.
-
Sóval szórjuk a combokat.
-
-
-
A besózott combokat tálra helyezzük.
-
Folpakkal lezárjuk.
-
-
Hűtőben pácoljuk 24 órát.
-
Felmelegítjük a zsírt.
-
A fóliát eltávolítjuk.
-
Felitatjuk a húslét és letöröljük a fűszereket.
-
-
Bőrével lefelé az edény aljába helyezzük a combokat.
-
Olvasztott zsírral felöntjük, hogy a zsiradék teljesenellepje a combokat.
-
Fedővel lefedjük.
-
Előmelegített sütőbe helyezzük, 130 °C-on 30 percet, majd 120 °C-on 2,5-3 órát sütjük.
-
Kihülés után a kacsacombokat kivesszük a zsírból egy edénybe, amelynek az aljára dermedt zsírt helyeztünk.
-
Az edényt felömtjük zsiradékkal.
-
A combok elfedéséig öntjük a zsiradékot.
-
A zsiradékot dermesztjük, felhasználásig hűtőben tároljuk.
-