– Szárnyas töltése, formázása Előkészítjük a szükséges nyersanyagokat, eszközöket. A szárnyast a hátára fektetjük, a nyak helyén keletkezett üregben megkeressük a villa csontot. Késsel lekaparjuk a húst a csontról, a villacsont alá becsúsztatjuk a kést és elválasztjuk a hústól. Ujjunkkal megcsavarjuk a csontot. Eltávolítjuk a csontot kés segítségével. A Villacsontot félre tesszük. A villacsont helyétől kezdjük ujjunkkal fellazítani a bőrt először a mellen. A combokat takaró bőrt is fellazítjuk. Előkészítjük a töltelék anyagokat. A hasüreget besózzuk. Hasüregbe helyezzük a hagymát. Hasüregbe helyezzük a petrezselyem csokrot. A nyaki résznél megkezdjük a töltést, habzsék segítségével. A comboktól kifelé haladva végezzük a töltést. Egyenletes nyomást alkalmazva. A mellrészen is kitöltjük az üreget. A lábakat konyhai spárgával összekötjük. A szárnyakat behajtjuk a szárnyas alá és felhasználásig tároljuk.