• WordPress, a csodás
    • WordPress Magyarország
    • Dokumentáció
    • WordPress megismerése
    • Támogatás
    • Visszajelzés
  • Bejelentkezés
  • Regisztráció
Tartalomhoz
MODERN ALAP GASZTRONÓMIA

MODERN ALAP GASZTRONÓMIA

Technológia a középpontban!

  • Kezdőlap
  • Rólunk
    • Szerzői csapat
    • Ajánlások
    • Rólunk írták
    • Események
  • Technológiai videók
  • Oktatás
  • Megrendelés
  • Kapcsolat

Kivonatok pecsenyelvek

Kivonat vagy másnéven redukció.

Hús, szárnyas ritkábban vadhús, esetleg halalapléből sűrítés nélkül készített szirupos állagú készítmény.

Célja:

Az ételek ízfokozásának, sütőbe kerülő ételek felületének fényessé tétele.

Módozatai:   

– 4%-os sóoldat készítése (VIDEÓ)

– Babérlevél kivonat készítése (VIDEÓ)

– Bors kivonat készítése (VIDEÓ)

– Húskivonat

– Eszencia (Gomba)

– Pecsenyelevek (Szárnyas)

Keresés

  • Facebook
  • Email
Köszönjük WordPress!